За нас

Kioskik.bg е „Електронен Павилион за Кецове“. Павилионът предлага на своите потребители в България, голям избор от каталози на обувки, дрехи и аксесоари. Доставката се извършва през Европейската интернет мрежа по индивидуална поръчка на клиента.

В каталозите ни може да избирате сред категориите за мъже, жени, деца, марки, градски, скейт или уличен стил.

Политика на „Павилиона“ е да предлага възможно повече артикули на достъпна цена, без допълнителни такси и доставки. Това, което определя ниската цена на модели, които по принцип са от по-скъпи серии и марки е, че те са селектирани от голям брой различни европейски доставчици, разпродажби и допълнителни намаления към нас.

Друг фактор, който влияе на по-ниската крайна цена на повечето артикули е доставката за България, която се изпълнява за по-голям срок от време.

Всички артикули в каталозите са 100% Authentic и се доставят по поръчка за 10 работни дни, в оригинална кутия, опаковка и всички етикети към тях.

За всички лоялни потребители, които редовно ползват нашите услуги, предлагаме „Клубно Членство“, което дава възможност за по-бързо и лесно пазаруване, сигурно разплащане, допълнителна отстъпка от -10% и безплатна доставка за срок от 1 година